Cihanlı İlkokulu
Cihanlı Mahallesi Cihanlı Küme Evler No104 Tortum / ERZURUM
0442 761 2032

VİZYON

İstiyoruz ki… • Okulumuzda , öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin • Okulumuzda her veli , öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. • Okulumuzda , hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. • Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun.Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. • Okulumuzda , herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. • Okulumuz öğrencileri gelecekte her alanda kullanacakları bilgisayarı öğrenip geliştirsin. • Gelişen teknolojiyi yakından izlemede, çağdaş ve laik bireyler yetiştirme hedefinde, ‘İyinin ölçüsü yoktur.’ Düşüncesiyle mükemmelliğe ulaşma çabalarında, gelişmede, iş birliğinde, sosyal ve kültürel alanda kimlik kazanmada, bilgiye ulaşmayı kolaylaştırmada …Bir bütünüz.

MİSYON

Biz ,bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerimizin tamamının mükemmel bir gelecek için; ilgi ve istekleri doğrultusunda, çağın gerektirdiği alanlarda hayata hazırlamak.

Öğretim Şekli :BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI İLKOKUL

BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI İLKOKUL